פתאל מאמין באילת

לקראת הקיץ משיק 3 מלונות חדשים בעיר מלון הסוויטות מרידיאן, ושני מלונות מהמותג הבינלאומי גולדן טוליפ 
דוד פתאל: "בתוך 9 שנים הגענו ל – 8 מלונות באילת. יש לנו אמון בעיר ונמשיך להתפתח בה גם בעתיד" 
רשת מלונות פתאל השקיעה 350 מליון ₪ במלונותיה באילת בשנתיים האחרונות, כחלק מתכנית אסטרטגית לחזק את נוכחותה בעיר ולשדרג את המוצרים הקיימים בה.
דוד פתאל, בעלים של הרשת, מציין: "אילת היא יעד התיירות הנצחי של ישראל וההשקעה הנוכחית היא הצבעת האמון שלנו בה. לפני 9 שנים התחלנו פה עם המלון הראשון של הרשת, וכיום אנו מחזיקים ב-2200 חדרי אירוח , 20% מחדרי האירוח בעיר.
רשת פתאל מנהלת כיום 8 מלונות באילת, כאשר הצפי הוא להגיע ל-10 מלונות בשנתיים הקרובות. 
 
לאחרונה אף נהפכה לבעלים של 4 מהמלונות בניהולה כאשר רכשה מידי יצחק תשובה את המלונות גולדן טוליפ ופרדייז לשעבר וממשפחת גבאי את מלון פלמירה לשעבר. 
 
מלונות הרשת באילת מהווים 60% מהיקף ההכנסות של הרשת בישראל.
הרשת מעסיקה באילת מעל 2000 עובדים. בשנה האחרונה אף גייסה 200 מהפליטים הסודנים אשר קבלו גם מקום מגורים ושירותי רווחה.
 
החודש משיקה פתאל 3 בשורות חדשות באילת : החדרת מותגי הפרימיום של "גולדן טוליפ" לאילת 
רשת פתאל משיקה שני מלונות מחודשים תחת פלח הפרימיום של המותג הבינלאומי - רויאל טוליפ, וגולדן טוליפ פריוילג'.
מלון פלמירה שופץ ועוצב מחדש ויקרא מעתה רויאל טוליפ – במלון חודשו כל חדרי האירוח, בכל חדר הותקן מסך LCD, שודרגו המרפסות והריהוט וחודשו האמבטיות. לובי המלון שופץ ורוהט מחדש וכך גם שטח הבריכה וחדר האוכל. במלון הוקם גם גן ילדים חדשני תחת השם "ממלכת הילדים". 
 
גולדן טוליפ פריוילג' – נסגר, שופץ כולו ונהפך למלון אינטימי וייחודי. 
הלובי עוצב בסגנון חדשני של בר ספורטיבי עם מסכי LCD עליהם יוקרנו ערוצי ספורט בינלאומיים.
כל החדרים חודשו וצוידו במסכי LCD, ובשטח הבריכה הותקנו משטחי עץ ומרבצי שיזוף. 
חדר האוכל נבנה לפי סטנדרט הבישול הפרונטאלי הנהוג ברשת.
 
השקת מרידיאן אילת המחודש  בהשקעה של 30 מליון ₪ 
 
מלון הסוויטות היוקרתי שנחשב לספינת הדגל של הרשת, עבר בחצי השנה האחרונה סדרה של שיפוצים בהיקף 30 מליון שח בכדי להביאו לרמת האירוח הגבוהה ביותר.
במלון עוצבה כניסה מפוארת עם לובי רחב ידיים אשר מציע 180 מקומות ישיבה, ונפרש עד למרפסת אשר ממנה תצפית אידיאלית לים האדום.
בכל החדרים הותקנו מסכי LCD (בכל סוויטה 2 מסכים - בחדר שינה 32 אינץ ובחדר אורחים 26 אינץ') .
 
במלון נבנה מחדש חדר אוכל מפואר - 290 מקומות ישיבה מכיסאות עור, מקיפים מספר רב של עמדות בישול, עם דגש עם בישול פרונטאלי, הנעשה על המקום מול עיני האורחים. 
במקום נבנה טבון מודרני גדול, שמפיץ ריח נעים של אפיה, ומאפשר לאורחים ליהנות מאפית טבון מקורית.
 
גם לנושא המזון ניתנה חשיבה מיוחדת
בלובי נבנה תפריט על טהרת הבריאות ובתפריטים – מוצגים הערכים הקלוריים של המנות. 
בחדר האוכל הוקמה עמדת בישול בריאותי, בניצוחה של הדיאטנית נאוה רוזנפלד שמציעה עשרות סוגי מנות שעליהן רשומים גם הערכים הבריאותיים (כגון מופחת סוכר, עתיר שומן, עתיר סיבים תזונתיים וכדומה).
במלון יינתן גם שירות של יועצת תזונה שתעמוד לרשות האורחים ותיתן להם עצות בנוגע לאכילה בריאותית בחופשה.
עוד אטרקציה בחדר האוכל היא בישולים ביתיים, אשר מוכנים במיוחד ובלעדית עבור המלון על ידי בשלן ביתי , כתוספת צבעונית למזון שלרוב לא ניתן למצוא במלונות.
חדר היינות שהוקם במלון מכיל למעלה מ- 300 סוגי יין מהארץ ומחו"ל, שמאפשר לאורחים לבחור את היין שמתאים להם לארוחה ולבקשו לשולחן. 
טרקלין מיוחד – הוקם במלון, עם ריהוט יוקרתי בעיצובו של ליאון ניסו ,עמדות אינטרנט חינם, עמדות מזון קר וחם לאורך כל היום, ואלכוהול. 
מסביב לבריכת המלון הונח משטח דק ועליו עמדות שיזוף רחבות מריהוט לבן שמזכיר את אתרי הנופש היוקרתיים בחו"ל.